Logo HSB BRf Kusken
Länk till HSB Södra Norrland

Motorvärmarstyrning

Föreningens samtliga motorvärmaruttag går att fjärrstyra direkt här på webben! Vi använder oss av Our Energys (fd. Collectric) system för fjärrstyrning.

• Dator/surfplatta:
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

• Smartphone*:
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Enl. hyreskontraktet för garage och P-plats ingår inte el i hyran. Den debiteras halvårsvis med 2 fakturor/år och mätaravläsning i slutet av juli och december. Kostnadsexempel: Motor- + kupévärmare drar ca 2 kWh/timme och kostar då 2,50 kr/timme.

Vid ev. problem gör först en egenkontroll:
- Kontrollera att säkerhetsbrytaren är på (skall alltid vara påslagen!)
- Fungerar elen i uttaget? Testa t.ex med en sladd-dosa som har on/off-knapp (lyser således när strömmen är tillkopplad)
- Kontrollera att motorvärmarsladden och värmare fungerar

Finns fortfarande problem?
Ring Our Energys växelnummer:
060-743 93 00 (vardagar kl 8-17)

Alt. Skicka ett mejl direkt till info@ourenergy.se och beskriv ditt supportärende och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer de med svar så snabbt de kan.

Fler kontaktvägar hos Our Energy Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

--------------------------------
(*) Det är inte en "riktig" app som finns att hitta i AppStore/Google Play, utan en mobil webbsida.

För att använda appen så måste man ha loggat in på Nya Min EL Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster en gång innan. Ett tips är att spara sidan som bokmärke på hemskärmen så får den en egen appsymbol. Läs mer till höger.

Mer info/manualer

Ourenergy.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lägg till appen i din telefon

Genom att lägga till en genväg till den mobila sidan - "appen" - på telefonens hemskärm så får den en egen appsymbol. Hur du lägger till ett bokmärke fungerar lite olika beroende vilken telefon du har:

På iPhone: Öppna (denna länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i webbläsaren Safari. Klicka på ikonen i nederkant med en fyrkant innehållande en pil som pekar uppåt och välj Lägg till på hemskärmen. Det går även att lägga till ett vanligt bokmärke i webbläsaren till sidan.

På Android: Öppna (denna länk) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i en webbläsare. Klicka på enhetens menyknapp och välj Lägg till på startskärmen. Det går även att lägga till ett vanligt bokmärke i webbläsaren till sidan.