Logo HSB BRf Kusken
Länk till HSB Södra Norrland

TV

Vår leverantör av tv är i dag Viasat där vi har ett Basutbud ett 20-tal digitala kanaler. Till det behövs en box och ett kort till den som ska finnas i varje lägenhet (de ska lämnas kvar vid flytt). Detta abonnemang står på Brf Kusken som har kundnr och betalar fakturan från Viasat.

Har man däremot uppgraderat abonnemanget med flera kanaler och ev. annan box så är det den enskilde medlemmen som är kund och betalar till Viasat och har kundnr.

Om man köpt en egen box är den ens egen, men det ska finnas en "grundbox och grundkort" till lägenheten.

Intern-tv kanal K2

Brf Kusken har även en egen intern TV-kanal som kallas "K2". På den finns information från styrelsen, öppettider m.m. Gör en kanalsökning på det analoga nätet så hittar du den på 161,25 Mhz (S9).

Nyhet december 2019: Nu kan du även se intern tv-kanalen här på hemsidan genom att logga in på Brf Kuskens Intranet.

Support:

TV (Viasat) 0771-52 20 00.

Vårt kundnummer till Viasat finns anslaget i trapphusen (behövs vid ev. felanmälan).

Har du ett uppgraderat abonnemang har du ett eget kundnr.

Sidan uppdaterad 2020-05-06